jazzfoto    artister    information    kontakt    köp bilder

 
 
Blog Summary Widget
Prenumerera på RSS-ström

Roy Haynes - månadens artist

Roy Haynes är en levande legend. 85 år gammal är han still going strong och spelar skiten ur de flesta. Under 2010 års Montreux-festival spelade han med Chick Coreas Freedom band under en av de bästa spelningar jag sett. Haynes var lysande och tillsammans med Kenny Garretts extatiska saxofonsolon, Christian McBrides taktfasta bas och bandledaren Chick Coreas sammanhållande piano skapades en fantastiska konsert och en magisk kväll i Montreux.

Ta en titt på de bästa bilderna från Sthlm Jazz med Avishai Cohen, Brian Blade, Wayne Shorter, Roy Ayers, Fred Wesley, Viktoria Tolstoy, Courtney Pine och Grace Kelly!

Ett urval av bilder från Montreux Jazz Festival 2010. Fler bilder från festivalen i arkivet (köp bilder).

Den 77-årige legenden Wayne Shorter spelade med sin kvartett med Brian Blade, John Patitucci och Danilo Perez på Sthlm Jazz. Bilder på Wayne från Sthlm och Umeå Jazz 2006.

NYHET FÖR BILDKÖPARE!

Nu kan du registrera dig och ladda ner högupplösta bilder direkt med betalning mot faktura för företagskunder.

Jacob Fischer, Hugo Rasmussen, Janus Tempelton och Francesco Cali från en spelning på Blågårds Café under Copenhagen Jazz Festival 2010.

i fokus

nästkommande event

jazzfoto.se nyheter

om jazzfoto

Jazzfoto.se en Svensk fotoagentur som är specialiserad på jazz- och klassisk musik. Vi utför fotouppdrag, bildbehandling/retusch och säljer arkivbilder. Sedan 2005 samarbetar vi med musikmagasinet OPUS, Skandinaviens största magasin om klassisk musik. Ta gärna en titt på deras sida.


www.opuspress.se